O Nalco Water

Vodeći svetski provajder tretmana vode i poboljšanja procesa, Nalco Water se udružuje sa kupcima koji traže inovativna rešenja za zaštitu vode i resursa. Kao Ecolab kompanija, savršeno smo usklađeni sa korporativnom vizijom da budemo globalni lider u tehnologiji i uslugama vode, higijene i energije, pružajući i štiteći ono što je od vitalnog značaja. 

Nalco Water je inovacija

U kompaniji Nalco Water upravljanje vodama je naša strast. Svaka operacija je jedinstvena, tako da Nalco profesionalci pojedinačno pristupaju poslovnim ciljevima i potrebama vode svakog kupca, a zatim istražuju načine za postizanje efikasnijeg rada njihovih sistema 

Unapređenje tehnologije vode

3D TRASAR ™ tehnologija je napravila revoluciju za upravljanje vodom omogućavajući našim kupcima potpuni pristup njihovim vodosistemima u realnom vremenu. Kombinujući hemiju, daljinske usluge, nadzor i automatizovanu kontrolu, ova tehnologija pomaže kupcima da poboljšaju efikasnost, istovremeno smanjujući upotrebu vode i energije. 

Suočavanje sa izazovima u vezi sa vodom i procesima

Naše stručno znanje o vodama nema premca, kao ni naše partnerstvo sa kupcima u rešavanju njihovih najtežih izazova. Sarađujemo sa širokim spektrom preduzeća, od komercijalnih zgrada, prerade hrane, automobila, proizvodnje električne energije, hemikalija i primarnih metala do prerađivačke industrije poput proizvodnje papira i rudarstva.