Oblasti naših delatnosti

Ecolab opslužuje širok spektar obalsti privređivanja, od proizvodnje hrane, restorana, hotela i bolnica do fabrika papira, proizvodnje električne energije, proizvodnih pogona i drugih preduzeća koja pokrivaju više od 40 oblasti u više od 170 zemalja. 

Naš cilj je da budemo vaš najcjenjeniji partner

Preko 27.000 saradnika u prodaji i uslugama kompanije Ecolab čine najveću i najbolje obučenu snagu za direktnu službu prodaje i usluga u više oblasti. Svakog dana šaljemo naše stručnjake kod kupaca na lokacije širom sveta u preduzećima koja pokrivaju više od 40 oblasti poslovanja. 

Dok su na terenu, naši terenski servisni timovi nadgledaju sisteme i tehnologije kako bi prikupljali podatke i osigurali da rade ispravno, razmenjivali najbolje prakse, pružali obuku, promovisali bezbednost, rešavali izazove i pomagali kupcima da shvate pune blagodati naših tehnologija i programa. Svaka poseta pruža dublji uvid u poslovanje kupaca - osnova za efikasne preporuke za poboljšanje zadovoljstva gostiju i zaposlenih, održavanje hrane na sigurnom, povećanje operativne efikasnosti, postizanje ciljeva održivosti, povećanje bezbednosti i zaštitu reputacije brenda.